We gaan samen met u op zoek,
naar de perfecte reclame die letterlijk en figuurlijk blijft plakken.

ARDJ TEAM

Wie zijn we?

ARDJ is een klein en persoonlijk familiebedrijf sinds 1986. Het familiale aspect van ARDJ is heel goed voelbaar. Iedereen wordt warm onthaald.

Wij luisteren graag naar uw verhaal en hoe wij u verder kunnen helpen. Wij vertrekken steeds van een verkennend gesprek en gaan samen met u op zoek, naar de perfecte reclame die letterlijk en figuurlijk blijft plakken.

ARDJ is opgericht door Wim De Jaeger, die als opleiding typografie en offsetdruk heeft gestudeerd. Wim heeft jarenlange ervaring in drukkerijen en is al ruim 32 jaar zelfstandig drukker. Hij staat u met zijn jarenlange ervaring graag bij, in het zoeken naar de geschikte reclame voor uw zaak.

Carine en Joni verzorgen vooral de assistentie achter de schermen. Zij kunnen als manusje van alles zo goed als overal bijspringen indien nodig.

Kim is sinds 2017 actief in het bedrijf als grafisch ontwerper. Ze is een creatieve duizendpoot die vol enthousiasme samen met u nadenkt over hoe uw bedrijf, concept, vereniging net dat tikkeltje anders kan zijn. Kom langs met een idee en zij giet het in een concept.

Onze services

HIERONDER VINDT U EEN BEKNOPT OVERZICHT VAN ONZE DIENSTEN

Huisstijl

Logo

Drukwerk

Digitale reclame

Voertuigbelettering

Raambelettering

Kleefletters

Glasfolie

Textiel bedrukken

Textiel borduren

Relatiegeschenken

Gadgets

Wenst u meer inlichtingen over onze producten en diensten?
Stuur een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Max. 10MB